Om Pour Toi

Efter några år utomlands återvände jag till Sverige. Här hemma i Stockholm saknade jag något, en plats, ett koncept man ofta möter utomlands; dessa personliga feminina butiker, där man bjuds mode, inredning och ett personligt bemötande.

“Ett ställe där mina kläder kan adderas av min inredning och där personalen vet vad jag som kund personligen gillar och vill ha.”

Utifrån den idén skapade jag Pour Toi, en butik för dig, tjej, kvinna, mamma, karriärist, studerande, livspusslande, festprissa, trädgårdsfixande, dagishämtande och njutande multiperson. Här handplockas det bästa jag vet och jag har format en oas där jag hoppas att du finner inspiration.

Att butiken ligger i Bromma beror på att jag har en stark övertygelse om att våra liv idag är alldeles för tidspressande för att du som kund skall behöva åka in till stan för att finna inspiration till din garderob. Närheten och den lokala känslan är en stor del av det jag saknade. I butiken finner du allt som oftast mig eller mina härliga Pour Toi tjejer.

Kram